Det kommer aldrig att ta slut…

Jag syftar på mina tygförråd, de kommer nog aldrig att ta slut. Det insåg jag idag när jag kom hem från en liten loppisrunda. Inte för att jag hade shoppat så väldigt, men ändå överskrider insättningarna uttagen. Måste nog ta det i beaktande när vi flyttar (om några år eller så). Mer akut är väl problemen med att ta det i beaktande i den nuvarande bostaden…

Dagens loppisfynd består till största delen av tyger, som vanligt. En meter brun college, blir kanske en babyhalare på beställning. En blårandig trikåtröja som komme att slaktas och troligen bli barntröja. En grönrandig trikåklänning, så billig att jag inte kunde lämna kvar den. Provade den, men ska nog sy om eller slakta den. Förutom dessa ”råvaror” hittade jag en oanvänd Imse Vimse tygblöja (skal och innerblöja) löjligt billigt (även om den troligen är ur mammalådan och inte kostat säljaren något alls) i storlek 3-6 kg och det blev jag mycket glad för.

På tal om tygblöjor har jag idag beställt mera blöjtyg och en massa annat från Myllymuksut. Titta på deras fina PUL-elefanttyg! Det mesta i beställningen är för sånt som jag kommer att sy åt andra, plus att en bekant också var med på ett hörn. Så de tygerna ska väl inte märkas så mycket här hemma, åtminstone inte någon längre tid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s