Morsdagspresenter

Morsdag 2008

Årets morsdag har ju gått till historien, så det är ingen risk med att skriva om morsdagspresenter. Å andra sidan har inte sånt hindrat mig tidigare och de som får morsdagspresenter av oss är nog inga flitiga surfare. Snarare är väl förklaringen att jag helt enkelt inte tagit mig tid att blogga om det här tidigare, och det finns fler sådana saker.

Tack vare M´s stora beställning på olika tröjtryck, däribland ”fammo”- och ”mommo”tryck löste sig presentfrågan för oss på ett väldigt smidigt sätt. Att trycka två lika samtidigt innebär egentligen inte mer arbete än att trycka bara en. Och tröjorna har varit uppskattade. Vår mommotröja fick dessutom kompletterande blomtryck med stämpel runt omkring (har ingen bra bild på det). Helt nytt för mig att använda stämpel på tyg, jag håller mig annars till schablon, men med lite övning blev resultatet acceptabelt.

Ytterligare ett av de beställda trycken är gjorda, dvs alla tre med deadline i maj har jag hunnit med. Och även det kunde nyttjas mer än M tänkt sig, men hur ska jag inte avslöja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s