Afternoon tea

 

Här sitter jag och avnjuter afternoon tea, för idag fick jag mitt hemlispaket! Sonen och jag öppnade det med stor iver på vardagsrumsgolvet och fann snygga kläder till honom och godsaker till mig. Tusen tack, Mia! Jag har surfat runt nu för att avslöja vem som skickat till mig och jag gissade faktiskt rätt till slut. Hade två som jag tvekade mellan, men kom på att det nog var från Mia. I paketet fanns det ett kuvert med svaret på vem som skickat, och när jag gissat öppnade jag det. Smart sätt att göra det på. Kuvertet innehöll också ”Lillen och jag”-namnlappar som jag ska sy fast på kläderna.

Sonen fick alltså en jumper och ett par byxor, snyggt matchade i brunt och grönt. Byxorna är ännu långa, men han växer ju hela tiden, och jumpern passar bra. Intressant modell var den också. I paketet fanns också ett trikåtyg jag genast blev förtjust i, snygga knappar samt ett armband till barnet där man kan skriva föräldrarnas telefonnummer. Det kommer nog till användning då vi ska ut och resa i juni. Och nu avnjuter jag alltså afternoon tea, lyxiga ginger and lemon biscuits med svart citronte. Tack än en gång!

2 tankar på “Afternoon tea

  1. Hejhej! Kul att du gillade det som fanns i paketet! Synd på byxorna, men de växer han som sagt snart i. Ha en fortsatt härlig te kväll!!
    /Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s