PIF – Pay it forward

Idag besökte jag Ottopippis blogg för första gången och blev så glad av de härliga alster hon gör. Rekommenderar ett besök! Och eftersom jag gillade vad jag såg blev jag ännu gladare då det fanns rum med i ”hennes PIF”, något jag läst om på andra bloggar men inte rymts med på. Nu tog jag mod till mig, inspirerad av hemlisutbytet.

Klippt från Ottopippis blogg:

Jag kommer att sända en handgjord gåva till de första tre personerna som lämnar en kommentar på detta inlägg om att delta i PIF-utbytet. Jag vet inte vad presenten kommer att bli och jag kommer kanske inte att skicka dem i morgon eller nästa vecka, men jag lovar att sända den inom 365 dagar. Det enda du behöver göra i gengäld är att ”PIF”, genom att lova samma sak på din blogg.

Hoppas det finns de som är intresserade och inte hunnit med någon annanstans redan! Och det här måste inte vara barnrelaterat trots att det mesta annat på min blogg är det, all slags kreativitet är välkommen. Nappa på nu!

Annons

3 tankar på “PIF – Pay it forward

  1. Låter ju som en jättekul grej! Jag är gärna med i denna ”kedja” eler vad man skall kalla det! Säger som du, hemlisutbytet gav mersmak!
    Men en sak förstår jag inte: jag skickar till tre personer, men får från en? Förklara för mig…

  2. Jag ångrar mig… jag vill INTE vara med och lämnar denna platsen till någon annat, är vid närmare eftertanke rädd att tiden inte kommer att räcka till! Skall ju börja jobba i september så jag måste kanske hushålla med minuterna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s