Efter juni

En ny månad har börjat, så det är dags att läsa igenom junilistan och se vad som riktigt hände…

  • Hurra för att alla beställda tröjtryck är klara, dessutom har jag passat på att utnyttja vissa av dem för eget behov samtidigt som jag tryckt åt andra.
  • Trikåsjalar, bärpåsar och en mei tai blev det ocskå, precis som det skulle. Trikåsjalarna har jag inte lagt upp här, det är ju bara en mycket lång bit mörkblå trikå, men tyget var underbart mjukt och skönt och räckte till tre babymössor också. En till Hugo, för att se om modellen passar, en blir nog present och en behåller vi själva. (När jag kollade upp länken till Myllymuksut såg jag att de numera har många många färger resår, hurra!)
  • Födelsedagspresenter har det ju också blivit, i tid till och med! Nyfödingen återstår, och en två-åring.
  • Min festklänning blev klar i tid för den andra av sommarens fester, en bra bild är det enda som hindrat mig från att blogga om den. Får återkomma.

Att sy till ”Beije” och sonen  har jag inte riktigt hunnit med, men jag har flera plagg färdigklippta och en sommarpyjamas och tröja blev det i alla fall till sonen. Men nu tänker jag faktiskt inte göra någon officiell julilista, känner inte för det. Kanske det är den allmänna semesterstämningen som även drabbat hemmamamman? Sy ska jag ju i vilket fall som helst. Får se om jag sedan i slutet på juli i panik listar allt jag tror att jag borde ha gjort innan Beije föds…

1 tanke på “Efter juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s