Från juli till augusti

När juli började hade jag ingen lust att göra en lista, trots att jag brukar göra det. När jag tittar i min sydagbok ser jag att det blev fler bärpåsar, några sommarhattar och babymössor. Något till mig själv blev det till och med, smocktoppen av gammal gardin har jag använt ganska flitigt. På månadens sista dag blev dessutom babyfilten, en riktig långkörare, klar, ska blogga om den snart.

Nu, den första veckan i augusti, har jag knappt gjort annat än sytt. Mammas overlock flyttade in tillbaka och har blivit flitigt använd och av bara farten har jag dessutom fixat och lappat en del som länge legat och väntat på det. Och en augustilista har jag, men jag försöker hålla den kort för vem vet vad man hinner med med två barn? Å andra sidan, om Beije dröjer och jag fortsätter i den nuvarande takten kommer jag att få gjort en hel del… Listan, med sina fyra punkter, ser ut som följer:

  • sticka ”filt” av förgarn att ha mellan madrass och lakan i vaggan (istället för plastad frotté)
  • sy klart Beijes halare (också en långkörare)
  • en amningstshirt av det lilafärgade tyget
  • Give and Get! Deadline är sista september, men någon del av det hela ska jag nog göra i augusti.
Annons

3 tankar på “Från juli till augusti

  1. Jag har ju kommenterat det där med halare förut men såg igår när jag bläddrade genom Ottobres sommarnummer från förra året att de på ena sidan skrivit shortshalare och på andra shortsoverall. Lite roligt OCH konstigt att jag inte lagt märke till det tidigare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s