Klänningar!

Nu får jag börja sy klänningar. I fredags föddes vår Beije, som visade sig vara en lillasyster. Känner hur det här öppnar för nya materialval, alla härliga retrobomullstyger som jag inte tidigare vetat hur jag ska använda väntar på mig nu. Men så mycket rosa som Beije hade på sig på bb kommer hon nog inte att ha så länge jag bestämmer…

Annonser

13 thoughts on “Klänningar!

  1. Stort grattis till en liten dotter/lillasyster. Och visst öppnar det upp för lite fler alternativ när man ska sy, och inte bara rosa då. Än en gång grattis, hela familjen!

  2. GRATTIS till tösen!!!! 😀 Ja det är ”härligt” vad mycket rosa och blått nyfödda på bb får ha. 😉 Iofs hade Flisan massa rosa sen med, och är ännu mycket förtjust i rosa (här kommer den egna viljan in…), men även andra färger går som tur var bra. 🙂 Blått är faktiskt en favorit (eftersom det är en färg mest mamma/jag köper, och ingen annan…men FINNS ju faktiskt blåa kläder som inte gör att folk automatiskt tror man har en liten pojke).

  3. Grattis till lilltjejen!!! 🙂 Känner precis som du, vad roligt det ska bli att få sy klänningar i alla dessa finfina tyger! Min lilla tjej kommer bli supersöt i hatten jag fick av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s