Boktips, tack!

Dagens stora glädjeämne är att jag ska få köpa en hop böcker utan att behöva betala dem själv! Temat är sömnad, barnkläder och annat pyssel- och hobbyrelaterat, så nu vill jag ha era bästa tips när det gäller den litteraturgrenen. Skriv en kommentar om just den boken du tycker är bra och tror att jag skulle ha glädje av!

I övrigt flyter livet på bra, man vet vad man ska göra när man har två barn… Maken har börjat jobba igen, men igår på eftermiddagen råkade det sig så att storebror och lillasyster sov samtidigt i nästan två timmar och jag passade på att sitta vid symaskinen igen. Har en del obloggat från förr och ska väl snart få ihop till fler plagg som ska hitta sin väg till bloggen så sakteliga. Hav tålamod, jag återkommer!

2 tankar på “Boktips, tack!

  1. Hmm, vad har du för böcker? Själv tycker jag danskarna är duktiga på att ge ut bra och roliga mönsterböcker. Om du vill ha böcker med bra basmönster i ska du satsa på Ulla welinders Sy og strik børnetøj 0-3 år eller Sy og strik børnetøj 4-10 år alternativt Meedoms Børnetøj 0-3 år och Børnetøj 4-7 år. Bägge innehåller basmönster för byxor, kjolar, tröjor, blusar och klänningar och bra praktiska sömnadstips. För lite mer insiration och dekorationsidéer kan Sy sejt børnetøj (2005) av Lenée Grue och Louise Strand vara av intresse, storlekarna går från 1-4 år. Alla böckerna kan köpas från Adlibris. På antikvariat kan man också hitta många intressanta sömnadsböcker. Gillar du 60-och 70-tals stuket kan du ha glädje av Inger Bäverstens fyra mönsterböcker utgivna på ICA-förlaget, varav två var med barnkläder. Lättsydda barnkläder (120-150 centilong) och Lättsydda småbarnskläder (84-115 centilong) heter de. De andra två innehåller mönster till dam- respektive herrkläder.
    Åhh, det är jättesvårt att råda. Hoppas du fått nån hjälp av det hela.

  2. Pingback: Nu har jag shoppat! « Malins Mångahanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s