Nu har jag shoppat!

Sådär, nu har jag satt sprätt på litteraturpengarna jag skrev om tidigare. Stor hjälp har jag fått av Ett Tu Tre, tackar för det! Ifall någon annan funderar över bra syböcker rekommenderar jag hennes sida, titta under Mönsterböcker och Fler mönsterböcker i vänsterkanten.

För min del blev det en Ottobreprenumeration samt Meedoms Börnetöj 0-3 år och Sy sejt börnetöj av Grue och Strand. Nu stundar en lång väntan på post…

2 tankar på “Nu har jag shoppat!

  1. åh, vad trevligt! Jag borde låna Gunthers bok en minut eller två så att jag kunde rita av detdär byxmönstret. Har gjort ett eget nu, utgående från ett 60-talsmönster jag hittade i skåpet (såna fynd kan man göra när man städar – en hel påse med gamla mönster, bl.a detdär med tunika, klänning, hängselbyxor/shorts, mössa och vad det nu var, åt barn under 1 år)

  2. Kul med nya böcker! 😀

    (Jag har själv beställt Meedoms bok i veckan samt den nya utgåvan av gynthers bok som släpptes i veckan. Gav upp tanken på att hitta en i orginal och beställde en ny! Har haft bibblans exemplar i ett halvår så snart kan jag lämna tillbaka den. Hoppas den nya är lika bra som den gamla…!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s