Novemberlista

Halva oktober gick ju innan jag åstadkom någon lista, men nu när andra halvan också farit ska jag göra en lista för november och samtidigt passa på att summera oktober. På oktoberlistan fanns fyra klänningar, tre beställningar och en till lillasyster, alla de är klara. Tyvärr är inget annat från oktoberlistan klart… Därför ser novemberlistan ut som följer:

  • lila amningstshirt (haha, ni som följer mina listor sitter säkert och skrattar åt mig nu, men än har jag ett litet hopp om att få den sydd)
  • babysittern! Behovet växer hela tiden skrev jag i oktober, samma sak kan jag skriva nu. Ikväll svängde sig lillasyster första gången från rygg till mage så nu är det slut med att ha henne på en filt på matbordet. Klippta är delarna till sittern i alla fall.
  • fleecejacka till storebror, också klippt, funderar som bäst på en applikation till ryggen
  • två par stickade blöjbyxor till lillasyster. Sticklusten har vaknat med höstregnen, ett par blöjbyxor är nästan klara och det andra paret påbörjades idag.

Jag lever ju aldrig upp till vad jag listar, därför gör jag inte listan längre än så här fastän jag har andra saker på hälft också. Kanske någon har noterat min relativt nya ”På hälft just nu” till höger, den försöker jag ha uppdaterad och där kommer mera med än i månadslistorna.

Julen smyger sig julen närmare nu också, det innebär att det ska sys lite julklappar samt att ett Give and Get-paket ska skickas. Däremot börjar väl folk snart tro att jag inte syr nåt, eftersom jag bloggar så sällan, det om nåt borde jag ha med på min lista…

2 tankar på “Novemberlista

  1. Pingback: Ny månad igen?! « Malins Mångahanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s