TYGLOPPIS!

Hurra hurra för Kati, hennes idéer och företagsamhet. I våras fick hon idén om ett tygloppis och nu är det snart dags! Texten om det stal jag ur hennes blogg.

***

Tygloppis i samarbete med Vasa miljöförening och Skafferiet at Ritz.

Behöver du få mera rum i dina tyghyllor? Nu har du en bra chans!
Vasa miljöförening och Skafferiet at Ritz anordnar tygloppis söndagen den 16.11 klockan 12-18 på Skafferiet at Ritz, Kyrkoesplanaden 22 A.

Vill du bli av med gamla tyger och andra handarbetstillbehör? Anmäl dej som försäljare senast den 9.11 till Kati Källman (kati@kallman.net eller 0500-808701). Vi sköter framplockandet och säljandet, du behöver endast hämta de prismärkta tygerna så sköter vi resten! I samband med anmälan får du ditt försäljarnummer. Anmälningsavgiften är 5 €. Inga andra avgifter uppbärs.

Till försäljning tas tyger (som tyger räknas också ex. lakan, gardiner, dynvar, handdukar etc. som är i gott skick), garn, sytråd, symaskiner, sytillbehör, mönster – också böcker och tidningar d.v.s. saker som platsar under kategorin handarbetssaker.

***

Jag har förhoppningar om att tygloppiset ska frigöra förvaringsutrymme här hemma, men är rädd att det kommer att ha motsatt effekt…

1 tanke på “TYGLOPPIS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s