Rino nr 10 025!

Jag har aldrig haft så många besökare under en dag som jag haft idag, det tycker jag är kul! (Maken hade en annan syn på saken, ”jasså, de måste mutas…”) Däremot hade jag kanske inte tänkt igenom upplägget tillräckligt grundligt, för nu när jag suttit klistrad vid datorn för att se när 10 000 passeras, och av vem, har jag upptäckt att besöksräknaren i bloggen inte räknar kontinuerligt. Antagligen uppdateras räknaren med jämna mellanrum för att inte ta upp för mycket serverkapacitet (maken igen), så från 9995 hoppade den till 10 025. Hur som helst blev Rino den första att kommentera efter att 10 000 passerades, därför blir hon den jag pysslar/syr till såsmåningom. Hoppas du inte är allt för otålig, men inom detta år ska jag försöka få iväg nåt till dig!

Tack alla besökare för att ni läser och kommenterar, mutade eller inte! När andan faller på blir det nog en traditionell tävling med lottdragning också, eftersom det här inte riktigt fungerade som jag tänkt.

Annons

2 tankar på “Rino nr 10 025!

  1. JA! Vad spännande:-)
    Kul idé med tiotusende besökaren iaf, synd att det inte funkade som du tänkt dig. Bara du inte kör en skriva-slogan-tävling nästa gång;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s