Utmärkt och utmattad

Jag har blivit uppmärksammad med en utmärkelse (då borde man ju vara utmärkt?) hos familjen Haglund och tackar ödmjukast. Tyvärr känner jag att inte lever upp till detta, för jag är ju bara så trött! Usch. Jag tycker det är så tråkigt, och om nån vill barnvakta en tvååring är det bara att hämta en här. Men det reder väl upp sig, barnen flyttar väl hemifrån om sisådär 20 år… Månne inte jag får sova en hel natt före det?

(Tyvärr lyckades jag inte få in bilden på min utmärkelse, och jag tänker dessutom vara så tråkig att jag inte ger den vidare. Försöker komma undan med minsta möjliga ansträngning just nu.)

Som sagt gillar jag listor, de medför lite struktur i min oorganiserade vardag och det känns som om jag får något gjort när jag får stryka över något, egenligen redan när jag kommit så långt att jag skrivit en lista. Jag har också en lista över obloggade, och i vissa fall också ofotade, men färdigställda projekt och nångång ska jag väl beta av ett och annat på den. Tills vidare får ni hålla till godo med att tro på mitt ord när jag skriver att jag nog försöker åstadkomma ett och annat fortsättningsvis. Just nu borde det produceras ugglor i varierande storlekar till Julbasaren på Ritz denna veckas söndag. Tyvärr finns ugglorna bara i en storlek än så länge. Jag skulle gärna göra en mindre, men när och hur jag ska få till den förstår jag inte. Hoppas i alla fall att det kommer mycket folk på basaren, jag kommer att dela bord med mycket kreativa och produktiva vänner så besök oss där!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s