Färdigugglat för denna gång

ugglor

Det har blivit många ugglor på sistone och tre marknader har jag medverkat på. Tänkte visa upp dem nu när jag har ugglat färdigt för denna gång. Ugglorna är sydda av återanvända tyger, främst påslakan och dynvar (örngott) och knapparna (ögonen) är också loppisfyndade eller på annat sätt återvunna. Allt som syns är alltså återbruk, endast fyllningen är ny.

uggla_liten

Till marknaden, eller basaren, igår blev det alltså också små ugglor. Hann tyvärr inte sy upp så många olika av dem, men jag trivdes med att sitta på basaren hela dagen även om affärerna inte gick så bra. Bordshyran blev betald och med trevligt sällskap kändes det som semester. I nästa år blir det nog flera marknader för min del hoppas jag, måste bara hitta på någon bra produkt.

De ugglor som blev över, dvs de flesta, ska jag ge till juniorhandelskammarens insamling av julklappar till fattiga familjer i nejden. Hoppas barnen som får en uggla på jul blir glada! En stor röd har jag kvar, men den kommer troligtvis också att hamna i någon tomtesäck.

ugglarod

6 tankar på “Färdigugglat för denna gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s