Februariförhoppningar

Det har varit lugnt och stillsamt här  i min blogg på grund av datorhaveri för ett par veckor sedan. På datorn som numera inte startar  ligger alla bilder på saker jag inte bloggat om än, men en februarilista ska jag åtminstone få till. En vänlig själ har lånat oss en dator, enda nackdelen är att man måste anstränga sig lite mer än vanligt för att få skrivet i, den bokstaven vill inte riktigt…

Efter en titt på förra listan kan jag kostatera att inget hänt med sonens fleecejacka den här gången heller. Lite bättre gick det med dotterns tygblöjor. Yllebyxorna med långa ben blev klara (och har till och med visats här), en innerblöja i frotté blev det också, men pocketblöjorna som läcker är inget att blogga om, borde istället försöka göra något åt problemet. En liten uggla blev det också, dessutom en stor därtill. Därtill en kljol åt mig, virkade blommor, madrassöverdrag åt barnen och tre dregglsar enligt Ottopippis mönster, så det måste nog ha varit en rätt så bra månad sist och slutligen. Hoppas februari blir det också, jag listar frimodigt:

  • Give & Get och ett annat litet byte. Till det första har jag dock noll idéer.
  • Lapptäcke. Överraskade mig själv och började på med ett i höstas, det är inte långt från färdigt nu och jag har redan idéer för två till!
  • Tygtryck på tshirt. Svågern fick en tshirt till jul, samt ett valfritt tryck.
  • Sittdyna till lillasyster, som ska börja sitta i matstol. Någon som har mönster för en Stokke Tripp Trapp?
  • Ringsjal. Den bara väntar på att bli sydd, jag har tyg, ringar och vet hur det ska göras. Men behovet har tydligen inte varit tillräckligt än för att jag ska få det gjort. 
  • Draperier till en bokhylla. En litet uppdrag för söndagsskolan, bara några raka sömmar.
  • Blöjskal. Tre stycken beställda och klippta, men  kantband saknas än.
  • Sonens fleecejacka. Inga kommentarer.

Kanske det får räcka så här, även om det säkert dyker upp annat och något av det här faller bort. Så brukar det ju vara. Hur det gick får vi se nästa månadsskifte. Önskar er alla en trevlig februari!

Annons

5 tankar på “Februariförhoppningar

  1. Hej! Jag hade inte mönster till TrippTrapp när jag sydde nytt utan jag klippte runt det gamla. Ryggstödet gjorde jag så enkelt som möjligt… utan ”armstöd” 🙂 Det borde du nog klara… så fina grejer som du syr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s