God start

Ikväll blev en sykväll! I planerna ingick städning, sonen tog fammo hand om, men när mitt städsällskap fastnade på jobbet sydde jag istället. När sällskapet väl kom hem var det ingen idé att städa mera, så jag fortsatte sy. Redan idag har jag alltså avklarat två halvfärdigheter, nämligen Give&Get-grejen (som inte kan avslöjas i detta skede) och ett par kalsonger till sonen. Måste ju säga att Beas utmaning som jag skrev om i förra inlägget för min del handlar mest om att sy färdigt sådant som lämnat på hälft. Bara jag håller mig borta från loppisar är det inget större problem att avstå från tygköp, men det stör mig att jag i söndags såg vågigt dekorationsband i ett loppisskyltfönster. Nu kan jag ju inte köpa det, eller? Kanske jag kan skicka dit maken, han kan väl köpa en liten present bara för att han tycker om mig?

Förresten upptäckte jag precis att denna dator vi nu har lånat har PhotoShop, så nu ökade chanser till bilder i bloggen märkbart.

1 tanke på “God start

  1. Men vad du är flitig. Det är ju toppen att kunna göra klart sånt man har liggandes…jag brukar känna att för många UFO:n liksom lägger lite sorti på inspirationen till slut och att jag känner mig så stolt över mig själv när jag avslutat något jag påbörjat.

    Slugt tänk där med det vågiga bandet…det ÄR svårt att avstå från fina saker man tycker att man behöver…nästan så att man är lite ”beroende”…hihi.

    Det ska bli kul att se bilder på dina saker sedan.

    Ett varmt lycka till med utmaningen önskar jag dig nu!

    Kram Bea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s