Förälskad på en gång!

ggvaska

I fredags kom mitt paket i Give&Get-utbytet och jag och sonen slet upp det med stor iver. Vi blev inte besvikna. Jag för min del blev förälskad i den fina väskan vid första ögonkastet och har stolt visat upp den åt alla jag träffat efter det. Den är ju så söt modell och tyget är  charmigt, det enda jag saknar är en liten ficka eller ett nyckelband inuti. Kan hända att jag kompletterar med det senare, för den här kommer jag att använda mycket.

gglandskapSonen ville genast prova sin tröja i landskapstyget, och den passar bra och har varit i flitig användning i helgen. Jag blir alltid extraglad över det som är sytt i Jofotex-tyg, eftersom de inte finns att få tag på här. Däremot avslöjades avsändaren på en gång när sonen provade tröjan, jag kunde inte låta nålen med papret som dolde namnlappen sitta kvar. Tror i alla fall det skulle ha varit svårt att gissa, om jag försökt. Skalbaggstyget, som sys i bakgrunden, är i trikå och satte genast igång min fantasi. Än har jag ingen klar uppfattning om vad jag ska sy av det, men det blir säkert bra.

I paketet fanns också ett annat tyg, lakanstyg med kattmotiv, trådrullar och symaskinsnålar (alltid bra!) samt godis och senaste Ottobre Design. Jag prenumererar, men gav tidningen till min svägerska som fick en symaskin i julklapp och är ivrig på att sy. På så sätt är vi flera som fick glädje av mitt paket, så stort tack till min hemlisvän!

ggextra

4 tankar på “Förälskad på en gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s