Utlottningen avgjord

Imorse efter frukost fick sonen hjälpa mig med lotteriet jag skrev om för några dagar sedan. Sju personer hade lämnat kommentarer på mitt inlägg och jag hade nog väntat mig flera. Å andra sidan blev ju vinstchansen bättre för de som var med istället. Och följande tre namn är de som sonen drog:

Jenny – det var namnet på den första lotten och därmed också vinnaren av väskan. Måste erkänna att jag själv blev rätt så förtjust i denna väska, ska visa upp den senare, och hoppas att vinnaren också gillar den.

Fante – den virkade blomman tillfaller den andra som drogs.

Krisse – en tetra skickas en liten bit söderut.

Lustigt i sammanhanget är att alla ni tre är bloggläsare jag inte visste om från förr, därför tycker jag det är lite extraroligt att just ni vann. För det är ju alltid kul att få reda på vem som läser ens skriverier, även om de som i mitt fall inte kommer så ofta nuförtiden.

4 tankar på “Utlottningen avgjord

  1. Det var nog den mest diskreta utlottningen någonsin. Jag tror faktiskt inte att så många läser texten i sybloggarna. Vi läsare är som treåringar – kollar mest på bilderna. Det märks. Jag har skrivit regelrätta frågor i inlägg där jag fått många kommentarer på bilderna men inga svar på¨frågan.

  2. Attans att jag inte vann då när chansen var så stor!!! (men jag vann väl tillräckligt med den fina bärsele jag fick hem i förra veckan) Jag läser ofta texterna i inläggen, det är ju liksom lite av poängen tycker jag! Men så ligger jag ständigt hopplöst efter i bloggläsandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s