Soligt paket

EKOsoligeliasHurra hurra, när jag kom hem på onsdag från jobbet väntade mitt Ekobytespaket på mig. Tyvärr råkade min blick fastna på avsändaren, så jag visste vem paketet var från redan innan jag öppnade. Men det gjorde inte det hela mindre spännande, snarare tvärtom. Soligs blogg är en av mina favoriter, man blir alltid glad av det hon syr och mycket riktigt, i paketet hittade jag en härlig skjorta till sonen. Jag tycker speciellt om knapparna. Pojken tyckte också om den, han tycker ju om allt färgglatt. Lite stor, men barn växer ju hela tiden så bättre den vägen.

EKOsoligskjorta

I paketet fanns också ett blommigt tyg jag redan satt saxen i, ett mönster för mig som kan utvecklas till tunikor och klänningar samt en tvål. Mönstret skulle jag ge mig i kast med om det inte fanns presenter och beställningar som måste gå före. Tvålen fascinerade mig, den är gjord av återvunnen och renad olja från Malmös falafelställen. Imponerande att någon kommit på den idén och jag blir alltid lika glad över återvinning och miljötankar som är nya för mig, det ger mig hopp om mänskligheten, även om inte lika ekoengagerade vänner kanske finner det hela något märkligt…

Tusen tack Solig, för det soliga paketet!

EKOsoligpaket

3 tankar på “Soligt paket

  1. Å vad glad jag blir att du och sonen gillade paketet! Extra kul att du tyckte om knapparna för de velade jag jättemycket med, men blev riktigt nöjd med till slut.
    Och kul att du gillade tvålen, kan också tänka mig att vissa skulle tycka det är lite småäckligt, men själv tycker jag det är en rolig idé!
    Det var kanske lite dumt att skriva avsändare, men det kändes så läskigt att skicka ett stort paket ända till Finland utan. Var lite rädd att det skulle komma bort på vägen… Och så tänkte jag att du kanske inte har koll på vad alla heter, det har inte jag nämligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s