Solig skjorta

Gronsoligskjorta

Skjortan Solig sydde åt sonen i Ekobytet blev en favorit bland både stora och små här hos oss, det enda tråkiga är att den ännu är för stor. För att få njuta av ett plagg i denna härliga modell tog jag mig friheten att rita av mönstret.  Hoppas verkligen att ingen, och allra minst Solig, tar illa upp och tycker jag stulit modellen, det är verkligen inte min mening. Kortade av både ärmar och ”kroppen” och gjorde skjortan rak istället för utsvängd. Använde dessutom tyget jag fick i samma paket, så jag har verkligen Solig att tacka för allt gällande detta plagg! Och jag är så glad, för jag har länge velat sy något till sonen av den här typen av tyg. Tycker det är så mycket enklare med flickor, gamla påslakan och liknande ropar ju ofta ”Klänning!” redan när man ser dem på loppis. Eller är det bara jag som är för inskränkt i mina tankebanor?

På kommande är också, just det, en klänning i samma tyg och med samma knäppning fram. Storebror tycker om när han och lillasyster är matchade.

5 tankar på “Solig skjorta

  1. Fin! Jag tar absolut inte illa upp, tvärtom, det känns jätteroligt att kunna inspirera. Och jag håller med dig, jag vill gärna sy unisex men många tyger vill verkligen bli klänningar…

  2. Pingback: Solig klänning « Malins Mångahanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s