Inget kalashumör

SkalbaggslinneSöndagseftermiddagen var vikt för ett treårskalas i mammabarngruppen, men vi fick stå över på grund av en öroninflammation som dök upp på lördagkväll. Var inte båda barnen eländigt förkylda förra helgen och jag en knapp vecka tidigare? Har vi inte fått sova lite bättre några nätter nu? Ska den här förkylningen varva oss alla igen nu? Natten till söndagen var inget för skönhetssömnen, så kalas blev det inget av. Hoppas de andra hade det trevligt!

Hur som helst, trots de illavarslande tecknen, sydde jag en present sent på lördagen. Det blev ett ärmlöst linne till födelsedagspojken, sydd av skalbaggstyget jag fick i senaste omgången Give & Get. Kantade med orange muddväv och fållade också med orange tråd i tvillingnålen. Makens omdöme när jag visade honom resultatet var att det nästan såg ut som något från H&M, men på ett positivt sätt. Tror jag förstår hur han menade, kombinationen av tyg och kant är nog mer typiskt H&M än typiskt mig, eller kanske det är tyget som jag nog tycker om men knappast skulle ha valt själv. Återstår att se vad den nyblivne 3-åringen och hans mamma tycker, när vi väl träffar dem.

4 tankar på “Inget kalashumör

  1. Trist med öroninflammation ovanpå det andra, men tror du inte att den är en följd av förkylningen, och alltså inte nödvändigtvis något som varvar resten av familjen också? Alla får kanske inte samma följdsjukdomar fast de haft samma förkylning, ska vi åtminstone hoppas. (För är det inte så – eller inbillar jag mig nu – att öroninflammationen inte kommer på egen hand, utan att det ska röjas väg för den av en förkylning först?)

    Linnet blev häftigt i alla fall, och jag ser H&M-kopplingen jag också, nu när jag tittar efter den. 🙂

  2. hejsan!
    synd att ni inte kunde komma igår. Tror du att ni har möjlighet att komma på Vilgots kalas den 13.6? kollar läget lite innan jag slår fast datumet.
    Linnet är jättefint!

  3. Pingback: Skalbaggar på stranden « Malins Mångahanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s