Äntligen en lista

Just nu känner jag min syinspiration blandad med trötthet och tidsbrist, eller snarare egentidsbrist. Livet i kaoset har gjort att jag i ett par veckor redan tänkt att det nog är dags för en ny sylista och nu plötsligt är det sista dagen i maj och verkligen hög tid för nästa månadslista. Många brådskande projekt, men kanske jag får sy precis vad jag vill då under andra halvan av juni? Hah, det där tror jag inte ens på själv… Vet väl inte ens vad det skulle vara.

Listan ser i alla fall ut som följer:

  • Beställningar! En klänning och tre ringsjalar. Inom de närmsta dagarna.
  • Finklänning! Hinner jag sy en sån, utan att ännu ha mer än en idé, till lördag eller blir det en svettig förmiddag på stan före vännernas bröllop?
  • Give & Get! Planerna för tema vatten börjar så småningom klarna. Tygerna är i alla fall valda. Deadline mitt i månaden.
  • Tygtryck! Han som blev lovad ett tröjtryck till jul har födelsedag om ett par veckor…

Det finns så mycket mer jag skulle kunna lista, men jag försöker hålla mina listor till det viktigaste, så att de inte blir helt orealistiska. Skulle ju kunna lista alla planer och halvfärdigheter jag har, men tror inte det skulle tillföra något. Men om jag gjorde det, skulle listan fortsätta med tshirts till sonen, bodyn med korta ärmar och ben till dottern, några födelsedagspresenter till 1-, 2- och 3-åringar, kläder till mig själv… I juli ska jag dessutom hålla en workshop i att sy om gamla kläder till nya (barn-)plagg och det skulle inte bli sämre av att jag satsade på det temat redan nu. Har ni bra idéer så lämna gärna en kommentar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s