Födelsedagsklänning 2

Fortsätter raskt med nästa födelsedagsklänning nu när jag har bloggångan uppe.

Denna klänning är sydd enligt Meedoms A-linjekläninng, med sprund i nacken enligt Gekkos instruktioner. Tack till alla ni sybloggare som bemödar er med att dela med er av tips och trix till oss andra, sådana som jag som inte ens kom mig för att svara på tipsrundan-utmaningen som cirkulerade i våras. (Vem vet, kanske jag överraskar mig själv och er andra med att göra det ännu, några månader för sent…)

Det röda tyget i klänningen är ett loppisfyndat dynvar, som dels gick åt till min ugglesömnad i vintras. Därför räckte det inte till hela klänningen och efter en djupdykning i tyglådorna kom jag fram till att kombinationen med det gula prickiga (som jag fått i Give&Get) var alldeles fantastisk. Jag blir glad av de två tygerna tillsammans. Fascinerande hur kombinationen lyfter dem båda. Passade på att använda min snedbandsvikare till att göra band att kanta med och avslutade det hela med en knapp i nacken, även den har hittat hem till mig genom ett byte.

Klänningen uppskattades, eftersom mamman sa att jag gärna får sy en till lillasyster också om jag har lust. Det har inte blivit av än, men finns i bakhuvudet. Något som däremot blev av var en annan klänningsbeställning jag fick som en följd av denna present. Mer om den i ett annat blogginlägg, nu är det gonattdags här!

Annons

2 tankar på “Födelsedagsklänning 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s