Bambumössa

För ett tag sedan efterlyste jag hjälp med en mössa till en liten och cancerdrabbad. Här är resultatet, varken vändsydd eller med täcksömmar, men jag hoppas den känns skön mot huvudet ändå. Mamman ville inte ha den dubbel, dvs vändsydd, utan så sval som möjligt. Mönstret är mitt eget men något förminskat eftersom bambutrikån är väldigt mjuk och töjer mycket. Hoppas det rosaröda lyser upp tillvaron litet!

På bilden syns också min nya namnlapp. Kunde inte låta bli när en syjuntevän skulle beställa. MalinJohanna, som det tidigare stått på mina lappar var för långt. Jag vill kunna vika mina lappar på mitten och sy in dem i  en söm eller runt en kant. Nilam, som jag också använt en kort tid, gillades inte riktigt av maken. Malinki blev det slutgiltiga och jag är riktigt nöjd. I det finns Malin med och Malinki betyder liten på ryska, passar bra eftersom det oftast är till små människor jag syr. Hurra för Mina Namnband, stoltheten pöser i mig för varje lapp jag syr fast.

4 tankar på “Bambumössa

  1. jag tycker du klarade perfekt utmaningen, och hopas den lilla flicka använder sin fin mössa och kämpar hård, livet är värd! Man blir så rörd!
    namnlappar och nya namnval blev superfinaonmatcjin där nere är absolut vackert. me likes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s