Inte längre hemligt

Sedan några veckor tillbaka har det varit fritt fram att blogga om den hemliga virkning som var ett av mina 11 garnprojekt. Jag kunde inte motstå garnet då jag hittade det till ett löjligt lågt pris och jag visste genast vad det skulle bli. Det är Novita Luxus Wave (viskos-linblandning) och jag hade först tänkt sticka en sjal med grova stickor. Tyvärr gjorde linet i garnet att stickan tog fast i det och det var helt omöjligt att fortsätta, jag fick inte ens till en provlapp.Jag rekommenderades att virka istället och det fick bli kärleksknutar. Tog till en bekant teknik eftersom ja är nybörjare på virkning.

Ursprungligen var sjalen tänkt som en julklapp, men eftersom den inte blev klar till julen fick det bli en födelsedagspresent i mars istället. Jag virkade tills mina två nystan tog slut och det räckte. Lite lösare borde sista varvet ha varit, sjalen är trekantig och långsidan drar ihop det hela lite för mycket tycker jag. Hur som helst är kärleksknoparna ganska roliga att virka och dekorativa, så bara jag får göra något annat emellan kan det nog bli fler som den här.

Annons

7 tankar på “Inte längre hemligt

  1. Löjligt snygg!!! Är impad av alla som kan virka… Jag har inte tålamod för varken stickning eller virkning…. till min stora sorg för det vore praktiskt att ha ngt at pyssla med när man inte kan dra med sig symaskinen, tyghögar och mönster. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s