Oh happy day!

Jag har just dragit garnet genom de sista maskorna i mina tvåändsstickade vantar! Med andra ord är alla de elva garnprojekten jag listade i början på januari avslutade på ett eller annat sätt, bara ett av dem har jag repat upp. Just nu har jag inget på hälft, bortsett från okynnesvirknngen som vilar i väntan på nya Fabelrester. Men den monsterrutan räknar jag inte med, de elva är klara och det är det viktiga. Hurra för mig. Imorgon ska jag fästa trådarna i vantarna och njuta av att välja och vraka bland olika nya projekt. Oh happy day!

Annons

2 tankar på “Oh happy day!

  1. Det är tveksamt om tunikan går över huvudet utan att knäppa upp någon knapp. En eller två måste knäppas upp tror jag, ialla fall på den minsta storleken.
    Jag har provat att sticka överdelen i topdown och då stickat fram och tillbaka på rundstickor tills halsknäppningen är klar. Sen stickar jag runt efter att ha lagt upp några extra maskor i ärmålet för att få det lite mer rörligt där. Jag startade med de maskor som är kvar efter avsmaskningen på styckena. Lägg ihop alla dessa och gör ökningar där ”styckena” möts.
    Ja inte vet jag om det hjälpte dig….

  2. Roligt att du hittade till min blogg!
    Stort tack för i lördags. Jag blev två tygpåsar rikare, på gott och ont =). Har massor av idéer och planer på vad jag ska sy av mina fynd! Väntar redan på nästa tygloppis. Då tror jag nog jag ska sälja också.
    Har annars dina syjuntevänner också egen blogg? Skulle vara roligt att se vad allt trevligt ni säkert lagar i er syjunta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s