Ja, det är en sjukdom

Jag är alltid sen med trender, åtminstone 1,5 år tar det innan jag accepterar och plötsligt är helt med på det som inte längre då kan kallas trend. Så var det med tunikor, med leggings och nu med näsduksfodral. För dryga två år sedan sydde var och varannan sybloggare näsduksfodral i mängder och massor och använde uttryck som ”smittad av näsduksfodraltrenden” etc. Själv förstod jag inte riktigt nödvändigheten i att sy sådana och absolut inte varför mina sybloggarsystrar massproducerade fodralen. Jag menar, hur många paket näsdukar måste man ha fodral för?

Vad man ska med fjorton näsduksfodral vet jag fortfarande inte, men nu förstår jag varför de uppstår i oanade mängder. Och av de tre jag snott ihop på en liten stund har jag användning för åtminstone två. Det som nu fick mig att börja sy dem är en workshop jag ska hålla i att sy av gamla tyger. Näsduksfodral, väskor och förvaringskorgar är vad jag tänker bjuda på då.

Annons

1 tanke på “Ja, det är en sjukdom

  1. Vilken tur att du har mig som läsare då; eftersom jag inte vet något alls om sytrender tror jag att du hittat på allt själv! (Om du inte går och säger nåt annat…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s