24 h Stockholm

Det blir en helg i Stockholm ifall ingen vulkanaska kommer i vägen. Jag ser enormt mycket fram emot en heldag på stan med barnen i tryggt förvar hos mommo. Tumistid med maken har jag haft ungefär lika mycket av som storstadsshoppning, så det blir också härligt. Givetvis vill jag utnyttja min minisemester till fullo, så ös på med era bästa Stockholmstips nu! Loppisar, tyger, garner, var hittar jag dem? Begränsar mig till city, Söder och Gamla Stan, men berätta om dina pärlor där. Tusen tack!

Annons

6 tankar på “24 h Stockholm

 1. Stockholms stadsmission är bra (http://www.stadsmissionen.se/Secondhand/Vara-butiker/), så tycker jag om Emmaus butiken (http://www.emmausstockholm.se/Butiker.htm), samt hela den gatan den ligger på; Götgatan. Om du vill shoppa nya kläder rekommenderar jag varmt Monki, sköna galna och ganska förmånliga kläder, samt Weekday, som även har en secondhandavdelning i källaren. Här kan även mannen hitta billiga jeans på markplan! Sticka och virka e en mysig butik (http://www.sticka.nu/) på Hornsgatan. På just Hornsgatan finns många schyssta second hand affärer, jag gillar speciellt Judiths Second Hand (http://www.judits.se/judits_hemsida/V%C3%A4lkommen.html).
  Åh, vad jag gläds mer er! Det är ju en så fin stad!
  Allt gott,
  s

 2. stockholm är ju inget tygmecka direkt… men du får nog en toppenhelg:-)

  dollys på norrtullsgatan (knappar), marias garn (st paulsgatan), ohlsson, sveavägen (tyg), cissi&selma, bondegatan och beyond retro, åsögatan tror jag (kläder) och Basar Under i skrapan (loppis lördag).
  Ja, det är vad jag kommer på nu.

 3. Förresten lär Nordiska museet ha en utställning om modets makt genom tiderna, den skulle jag gå på om jag hade vägarna förbi… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s