Turdag

Häromdagen hade jag en riktig turdag! Jag fick ett välfyllt paket i Garn&Te6-bytet på Stickamera. Paketet innehåll 1oo gram vackert flammigt bomullsgarn, det ska bli intressant att använda och dessutom en härva tvåtrådig ull av Gotlandsfår. Tre olika tesorter jag ännu inte smakat pga sommarvärmen och en virkad väska i min favoritfärg (tar mig friheten att komplettera med en knapp) plus ett hårband med en vit blomma på. Det är Sara som skickat paketet och det här höjer nog ribban för det paket jag själv ännu inte skickat. Jag har lite tid på mig och har börjat fundera på innehållet, men jag är glad för inspirationen det här paketet förde med sig.

Som om det inte vore nog med ett välfyllt paket med fint innehåll upptäckte jag att jag vunnit knappar i VisaLisas rebustävling jag deltog i för några veckor sedan. Ett till paket att vänta på med andra ord.

Annons

2 tankar på “Turdag

  1. Åh va roligt att du gillar mitt paket! Det är så svårt när man ska skicka till någon man inte känner 🙂 Kul att jag prickade rätt med färgen på väskan, det är min favorit färg också.

    Hoppas du gillar teerna också, så småningom, du får recensera dem senare 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s