Levi´s på balkongen

Någongång för länge sedan var det en snygg tshirt av välkänt märke, men så länge jag kan minnas har det varit en sliten tröja med trasig kant och hål som lappen i nacken nött upp. Nu är den fin igen, men i en helt annan skepnad. Bottnet visar jag inte, för det är inget att se (varifrån kom alla hål?), men jag blir glad av det gula varje gång jag ser krukans nya kläder. Innanför gömmer sig ett litet fat och en vanlig innerkruka av plast. Slarvigt och snabbt gjord, det var ju bara ett test och min inställning till virkning är rätt opretentiös. Kanske det blir gjort med mera omsorg nästa gång, jag har siktat in mig på ett par vita tshirts för krukan på jobbet behöver nog nya kläder till vintern. Den köptes på försommaren och då tänkte jag inte på att fjärilar, småfåglar och blommor (nej, jag vet, det låter inte typiskt mig alls men den är limegrön) inte gör sig året runt. Tur att man kan variera sig.

Annons

3 tankar på “Levi´s på balkongen

    • Tack! Klippte 1-2 cm breda remsor av en tshirt, virkade halvstolpar, om jag minns rätt. De första varven ökade jag för att göra bottnet, sedan stiger det rakt upp av sig själv när man slutar öka. Hur enkelt som helst, nästan.

  1. Oj, vad fin! Hm, när jag får lite tid över (HA!) ska jag göra en sån… kanske jag tar med mig en sliten gammal t-shirt nån gång när jag hälsar på så får du vara min mentor… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s