9. Överraskningsmomentet

Vissa dagar är julkalendern mer spännande än andra. Det är de dagarna då det hänger två små påsar med barnens bokstäver på längst ut på dagens pinne. För att inte göra de små liven bortskämda, gud bevare, hänger inte påsarna där varje dag och man kan aldrig riktigt förutspå när det finns något extra nästa gång. Hittills har apelsiner och nejlikor samt pepparkaksformar gömt sig i påsarna, men nu tror jag nog jag ska lägga i dinosaurier till imorgon. Hittade ett bortglömt litet dinosaurielager i skrubben häromdagen…

Ett faktum som gör vår julkalender ännu lite trevligare, enligt mig, är att allt material hittats i mina gömmor. Tyg, pinnar, band och papper, ja allt utom stommen till tomtens kropp. Ekoschysst, eller bara ännu ett bevis på att mina gömmor är oproportionerligt stora?

Annons

3 tankar på “9. Överraskningsmomentet

  1. Klokt att inte ha presenter varje dag! Då skulle åtminstone våra små snabbt börja ”kräva” bättre och bättre saker för att inte bli besvikna. Fast vi har aldrig gjort någon presentkalender alls. Men det verkar vara ett bra sätt att tömma gömmorna, och det skulle nog behövas här också….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s