Höstens första

Historien upprepar sig, sommaren förflyter utan desto längre sessioner vid symaskinen. Men nu tycks jag vara redo för höst, nu har jag bänkat mig igen. Mjukisbyxbristen hotade redan i våras, men shortssäsongen räddade oss. Nu finns inga undanflykter längre och flera par byxor är redan klippta. Vissa är tydligen klippta för länge sedan eftersom jag hittade sådant jag glömt när jag öppnade skåpet med halvfärdigheter idag. Ingen trevlig syn, allt stuvat huller om buller och skåpet fullt. Får väl ta itu med det snart.

De här byxorna är klippta för några dagar sedan, enligt ett mönster i senaste Ottobre. Tyvärr hittade jag inte tidningen idag, men jag sydde på känsla och det gick ju det också. Däremot fick jag dubbelt för mycket mudd i midjan, så det finns utklippt mudd som räcker till ett par byxor till. Hopps bara de här byxorna överlever ett tag med den lille byxmarodören jag har.

 

Annons

2 tankar på “Höstens första

  1. Nu har både Heidi och du sytt de där byxorna jag också ritat av mönster på. Kanske jag borde klippa till dem och sy dem jag också. Ni har fixat ficköppningarna på olika sätt, undrar vilket sätt jag ska välja… Snygga är de i alla fall på båda sätten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s