Ärofyllt sockgarn

Sockgarnspaketet anlände i förra veckan och redan paketeringen gav mig goda vibbar. Någon som slår in paket i en Gudrun Sjödén-katalog (för det tror jag det var) måste ju ha bra smak. Sen när jag öppnade paketet och läste det lilla brevet som kom med blev jag alldeles lycklig, både över garnet och brevet. För det är en av mina absoluta favoriter i stickbloggsvärlden som skickat paketet åt mig, nämligen Dödergök! Hennes blogg har jag följt i flera år och inspireras ständigt av hennes alster. Till de senaste favoriterna hör sockorna i avbruten mosstickning och garnet hon skickat är ju perfekt till ett sådant projekt! Tack tack tack finaste göken!

Själv postade jag också ett sockgarnspaket förra veckan, men mottagaren har ingen blogg så vad hon tycker får jag kanske aldrig veta. Hoppas bara hon blir åtminstone en bråkdel så glad som jag!

Annons

2 tankar på “Ärofyllt sockgarn

  1. Hej! Jag är den lyckliga mottagaren av ditt garnpaket! Trots att du inte fick något att utgå ifrån, blev det jättebra, och vilka små fina spräckelgarner du hittat. Tackåtack, det här kan inte bli annat än fint!
    /Nell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s