7. Yngsta designern och ett ylletroll

Detta bildspel kräver JavaScript.

Äntligen, en riktig långkörare både vid symaskinen och i bloggen är bevisligen färdig (och nästan urväxt dessutom). Jag tror sonen var två eller tre när vi började på, tillsammans valde vi modell och kombinerade detaljer ur olika mönster enligt hans preferenser och han fick välja tyger. Färg- och mönsterkombinationerna var frimodigare än vad jag själv skulle ha gjort och det var riktigt roligt när pojken själv fick bestämma hur hans tröja skulle se ut. Sen tog det tyvärr mer än lovligt länge att få plagget klart, fram för allt strandade jag på sprundet med dragkedjan. Nu när tröjan kommit sig hit till bloggen börjar ärmarna vara för korta, kanske det är dags för ett nytt gemensamt projekt?

En annan designer, som jag upptäckt i höst, är ylletrollet med bloggen 50 villapeikkoa. Idag upptäckte jag att hon har rea på sina mönster och hennes 10 days är en av mina favoriter!

2 tankar på “7. Yngsta designern och ett ylletroll

  1. så stolt han ser ut! visst är det roligt med projekt tillsammans, om man inte stupar på någon datalj så att ungens vision inte stämmer… som jag och min yngsta imorse :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s