Samlad kunskap

Jag håller på att tömma bokhyllan, tanken är att den ska skruvas i bitar idag. Det blev en hel tung låda med handarbetsböcker och jag insåg att orättvist många aldrig är använda. Lästa och tittade i när inspirationen har saknats, men utan att jag använt nåt specifikt mönster. Borde ju ge dem en ordentlig chans, kanske jag ska utmana mig själv med att göra något ur alla böckerna? Vilka hobbyböcker har du i bokhyllan som bara väntar på rätt dag?

Sytillbehören är ordnade, papperspysslet är packat. Länge har jag stört mig på kaoset som härskat i pyssellådan, men nu när jag packade och ordnade upptäckte jag att det ju ligger en stor potential i mitt pysselmaterial. Jag hoppas på mer pyssel i nya huset! För tillfället pysslas det mest med garnstumpar, pinnar och wc-pappersrullar och det pysslet står 5-åringen för.

Nästa helg sker den egentliga flytten, den här helgen för vi en del lådor till huset. Väntar på att få packa upp i min alkov på vinden, där symaskinerna och allt det andra ska bo.

Annons

3 tankar på “Samlad kunskap

  1. Ditt packande låter ambitiöst, men det är bra. Man har ju verkligen sin chans att reda upp saker i samband med en flytt. Tänk vad roligt att få packa upp och ha allt i ordning direkt i nya huset. Vad gäller handarbetsböcker finns det också en hel dem av dem i min bokhylla och tyvärr är många av dem mer eller mindre oanvända. Så kanske jag hakar på din utmaning i något skede. 🙂

  2. Hej!! E du finlandssvensk?? Fastnade för att det stog tarra på etiketten 🙂 misstänker att det är karborre för rikssvenskar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s