Stoltheten i skrubben

Jag tror det var bloggen Tedags hos Tant Ninette som fick mig inspirerad till en mera lekfull inredning. Fastän jag gärna väljer färgglatt slutar det oftast med att jag dras jag till jordnära färger, och så lär det nog gå med vår inredning också. Men i mindre skala kan man ju ta ut svängarna mer så vår klädskrubb blev den perfekta platsen att få utlopp för inspirationen på. Väggmålningen kring spegeln ritade jag med blyerts på fri hand utgående från en skiss jag gjort och jag blev alldeles hög på kreativitetsendorfin. Att jag ritar och njuter och därtill blir nöjd händer nästan aldrig. Sedan dämpades ruset något av att det tog länge att måla runt konturerna, men hela målningen blev klar på en kväll (natt) och nu blir jag glad varje gång jag ser den!

 Till helheten i skrubben ska det också höra en pall och ett fönsterbräde med nån grönväxt och korg för småsaker. Lite att fixa återstår alltså. Dessutom stod det ”bara snygga kläder” på min skiss över hur det skulle bli, och det får jag nog jobba lite på ännu.

Annons

2 tankar på “Stoltheten i skrubben

  1. Om det hade funnits en gilla-knapp nu hade jag tryckt på den. Hög gladfaktor på ett ställe där det verkligen behövs. Nice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s