Bröllopsdag

NektarinhalvaJag och kära maken har fått fira bröllopsdag för tionde gången och till vår glädje fick barnen vara hos sin fammo. Det var nog bäst för alla inblandade, jag tyckte riktigt synd om dem då deras tråkföräldrar bara ville ägna sig åt garageröj istället för att leka. En dag senare har vi nu ett nymålat garage, nöjdare barn och ett par som fått lite av den tumistid de så väl behöver. Imorse åt vi frukost på gräsmattan och delade bland annat en frukt så lika man kan, innan maken drog iväg på jobb.Igår var vi ut och äta medan garagetaket torkade i väntan på andra varvet med målarpenseln.

På middagen passade jag på att ha en ”halsduksbolero” jag gjort av en väldigt lång och ganska bred löst stickad halsduk. Jag behövde något att ha över axlarna till en svart klänning och hittade halsduken i en färg som jag gillar. Först vek jag den på mitten så den blev hälften så kort. Sen vek jag andra vägen (långsida mot långsida) och sydde ihop en lagom lång bit från varje kortända och det blev ärmarna. I ryggen är hela bredden alltså kvar och i båda kortändorna har jag sytt gummiband runt handlederna för att det lösa plagget inte ska fladdra omkring hur som helst. Tyvärr lär den inte bli långlivad, akrylen i det billiga plagget avslöjar sig själv.
Halsduksbolero

Annons

1 tanke på “Bröllopsdag

  1. Så kul att du bloggar igen! Grattis i efterskott på bröllopsdagen! Känns som om det var max 2-3 år sen ert bröllop, men eftersom jag VET att ni var ett gammalt gift par redan när vi gifte oss kan det ju inte stämma… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s