Fyra matchade namntröjor

syskontryck

För ett år sedan eller mera fick jag en beställning på tre namntröjor till en syskonskara. Dessa syskon fick en lillasyster i våras och jag fick en ny tröjbeställning. Trevligt, man blir ju alltid glad när kunder uppskattar vad man gör och återkommer! Mamman köpte färdiga tröjor och sen fick jag fria händer. Vanligtvis varierar jag typsnittet mellan olika tryck, men eftersom tröjorna var matchade höll jag mig till en font den här gången. Nu hoppas jag bara att lillasystern inte växer ur sin body allt för snabbt.

 Som vanligt med tryck är föreberedelserna den mest arbetskrävande delen. När man kommit så långt så att schablonen är klar och tröjan ska tryckas går det sedan vanligtvis så snabbt och enkelt att man plötsligt undrar om man redan är färdig. Fler beställningar på namntröjor tar jag gärna emot och så tror jag jag snart ska försöka mig på att trycka mönsterrapporter på ett tyg. Måste bara rita mönstret först.

Annons

1 tanke på “Fyra matchade namntröjor

 1. Hej.
  Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

  Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
  När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

  Vem ansvarar för att köpet går igenom?
  När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

  Kostnader
  Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

  Hälsningar
  Hanna och Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s