1. Robotar och Heidi

Tjohoo, julkalender hos Malins Mångahanda! Jag hade helt glömt bort att det finns nåt sånt som bloggkalendrar och att jag också sysslat med sånt, tills Heidi på Syjuntan frågade om jag ska ha nån kalender i år. Det ville jag ju nog egentligen, så här är den, varsågoda. För att det ska vara lite extraroligt för er som läser finns det i år ett bloggtips varje dag och givetvis är det Heidis Förortsidyll i den första luckan!

Helst ska det ju finnas nåt hantverkat och obloggat i varje lucka också. Först ut är en tröja som det egentligen inte finns så mycket att säga om. Ett snyggt tryck i en enkel modell är ju oftast ett säkert kort. Genast jag såg tyget visste jag att det var som gjort för min femåring (även om han nog var fyra när jag köpte det) och lagom till dagisfotograferingen blev tröjan klar. Tyget finns också i svart med vita robotar och det gillade jag, men eftersom sonen älskar färger och antagligen kommer ha sin beskärda del av mörka kläder senare i livet blev det grönt ändå. Mönstret är ett lite modifierat Ottobre-mönster som jag gillar och har använt flera gånger. Sonen valde själv den röda kantfärgen och när jag sa att jag tänkt han skulle ha tröjan på dagisfotograferingen svarade han ”Men jag hade tänkt ha nåt rött på mig.” Med röda byxor, och de röda kanterna, blev det ändå bra och godkänt av honom. Hoppas han vill vara färgglad länge än!

Annons

3 tankar på “1. Robotar och Heidi

  1. Jag blir också inspirerad att kalenderblogga. Speciellt då jag ser din pojkes robottröja. Min son har också en sådan, men i den svarta variant du valde bort. Tyget finns väl dessutom också i rött med vita robotar? Den är obloggad, som mycket annat. Så kanske jag som adventskalender skulle plocka fram det bästa av det jag tillverkat innan jag började dokumentera och blanda det med sånt jag inte fått fotografterat ännu. Tror det får bli så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s