Mitt hemliga paket har anlänt

Nu äntligen har hemlispaketet jag skickade till Sverige anlänt och det var säkert inte svårt för Linda att lista ut att det var från mig, posten avslöjar ju enkelt ens nationalitet om inte annat.

Det jag sytt är alltså en tshirt till den yngre sonen av ett härligt prickigt trikåtyg, ett tyg jag lyckades roffa åt mig den sista metern på rullen av. Till min stora glädje finns det ännu kvar en bit, så kanske min son får en likadan tshirt och ”bäjbe” (det sonen kallar vad jag har i magen) en omlottbody.

Ett par gröna shorts till Lindas fyraåring sydde jag av spillbitar från ett kjolprojekt förra året. Svårt att sy till andras barn, jag har säkert sagt det förr, man vet ju inte hur stora de är. För sent kom jag på att shortsen borde fått gummiband i linningen, mönstret jag utgick från var inte riktigt anpassat till det jag gjorde. På avigsidan avslöjar dragkedjan min oproffsighet, men som tur är syns det inte utanpå. Borde verkligen lära mig det här med dragkedjor…

Tyget i bakgrunden fanns också i paketet, själv ska jag sy en present och kanske en pyjamas eller långärmad tröja till sonen av det som är kvar. I Lindas blogg kan man också se vad annat jag skickade med.

Det var roligt att vara med i hemlisen och jag ser fram emot mera utbyte av denna eller annan sort! Jag hittade Give and gets hemsida och anmälde mitt intresse för nästa omgång, och så finns ju PIF som jag bloggade om nyligen.

3 tankar på “Mitt hemliga paket har anlänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s