Legogröna vantar

legovante

På röda korsets loppis fyndade jag ett grönt nystan som jag såg som vantar till sonen. Inte för att jag skulle köpa mera garn, men för att det ropade på mig… Ovanligt snabbt omvandlades inköpet till avslutat projekt och de legogröna vantarna fick klart godkänt av han som gillar grönt. Inget märkligt med dem, bortsett från att det är mitt livs första kiltummar. Lite fikc jag dra upp och sticka om här och där, har ofta svårt att få formen och storleken så väl överens med verkligheten som jag vill på första försöket. För att vantarna inte bara skulle vara väldigt gröna moss-stickade jag handryggen. Nog för att de fortfarande är väldigt gröna, men lite avbrott och struktur medförde varannan avig, varannan rät.

Lillasyster borde också få ett par vantar, men först blir det ett par sockor till henne. Maskade just av den första sockan och hoppas garnen räcker så den andra blir lika.

5 tankar på “Legogröna vantar

  1. Hej Malin! Tack för kommentaren och trevligt att du tittade in på min blogg! Du har en trevlig och intressant blogg, inte minst för en småbarnsmor som jag! Ha så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s