Ny månad igen?!

Just nu förstår jag inte vart tiden går. Kanske i väntan på och längtan efter ordentlig sömn? Sonen slutade med dagssömn för några veckor sedan och efter ett antal dåliga nätter prioriteras sömnen framom att sy och blogga. Allt har sin tid…

Hur som helst medför även detta månadsskifte en ny lista, och en koll på hur det gick med förra månadens lista. När jag läser förra listan kan jag till min glädje konstatera att allt på den, förutom en fleecejacka till sonen, är gjort och mer därtill. Ugglor har det blivit en del av, och mer ska det bli, jag har haft dem till salu på två marknader i helgen och ännu en marknad väntar. Ska blogga om dem vid tillfälle.

Decemberlistan är inte helt genomtänkt och bearbetad än, men får se ut som följer:

  • julklappar, men sånt kan man ju inte skriva om här än…
  • ugglor, även en mindre modell
  • stickade och tovade babytossor, påbörjade idag
  • muddbyxor till byte, börjar kännas som en långkörare…

Med tanke på just julen och julklapparna ska jag nog inte lista mer än så här, men jag ska passa på att berätta om två trevligheter i min handarbetsvärld idag. Ett paket från syster yster kom med posten, jag beställde Drops Fabelgarn av henne eftersom det inte går att få tag på här. Jag är svag för spräckliga och flammiga garner, men jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska sticka av det. Kanske den här eller de här. Det andra roliga som hänt är att mina föräldrar hälsade på och hade med sig ett skåp till mig. Ett litet vägghängt skåp som pappa restaurerat och som nu ska hjälpa mig hålla ordning i min hörna. Det är bäddat för ny inspiration här med andra ord!

2 tankar på “Ny månad igen?!

  1. Jag gillar dina listor, mina egna är enbart mentala och ibland i jobbalmanackan (jo, jag är väl en av de få som fortfarande har en sån i pappersform). När det gäller garnet så vill jag bara säga att vad du än väljer att sticka kommer det att bli fint, men helst skulle jag vilja se en sån där hätta/mössa på din dotter, den var ju helt underbar, och perfekt till den tidiga våren.

  2. Pingback: Januarilistan 09 « Malins Mångahanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s